Lider in dezvoltarea retelelor electrice
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;
Multi prod energo

Corectitudinea & Profesionalismul

Compania Noastra

Compania Noastra

Instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune.

Multi Prod Energo

Suntem specializati in proiectarea si executia de instalatii electrice, inclusiv linii aeriene si cabluri cu
tensiuni cuprinse intre 0,4 kV si 20 kV sau pana la 110 kV, precum si statii de transformare. Oferim o
gama completa de servicii pentru a raspunde nevoilor specifice fiecarui proiect.

Consultanta si proiectare.

Serviciile noastre de consultanta acopera toate aspectele instalatiilor electrice, inclusiv studii de fezabilitate, evaluari de santier, proiectare de sistem si estimari de costuri. Echipa noastra lucreaza indeaproape cu clientii pentru a se asigura ca instalatiile electrice sunt proiectate pentru a satisface cerintele lor tehnice si financiare specifice.

Achizitii.

Ne ocupam de achizitia si livrarea echipamentelor necesare fiecarui proiect. Ne asiguram ca toate echipamentele sunt de cea mai inalta calitate si ca indeplinesc specificatiile tehnice cerute pentru fiecare proiect.

Instalare.

Serviciile noastre de instalare includ instalarea completa a sistemelor electrice, de la procurarea si livrarea echipamentelor pana la punerea in functiune si predarea sistemului finalizat. Instalatiile noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, asigurand performante fiabile si eficiente pentru anii urmatori.

Intretinere.

Echipa noastra de specialisti in asistenta tehnica este disponibila pentru a oferi intretinere si asistenta continua pentru instalatiile electrice. Oferim servicii de intretinere regulata pentru a ne asigura ca sistemele electrice functioneaza optim si pentru a identifica orice probleme care pot aparea.

Electricitate si prietenie

Partenerii nostri

Ne recomanda

Instalatiile electrice sunt specialitatea noastra declarata.
Pe langa acestea, construim si consolidam parteneriate si colaborari bazate pe incredere, responsabilitate si respect reciproc.

Iata o parte dintre acestia

24 / 7

Idea este a ta. Noi venim cu proiectul.

Ne recomandă 30 de ani de activitate în domeniu

Grupul CERAX

Pentru Un Viitor Verde

Multi Prod Energo

clienti

Calitate & Dezvoltare

Clientii Nostri

Relatia cu clientii este unul din cele mai importante avantaje ale unei firme de orice tip. Ei sunt cei care ne ajuta sa crestem si pe care ii ajutam la randul nostru sa creasca. Avem peste 400 clienti in baza de date din care peste 100 sunt activi cu mai mult de 4 achizitii in fiecare luna.

Suntem toti o echipa si muncim din greu pentru a realiza nu doar produse si servicii pentru clientii nostri, ci mai ales valoare.

Nu suntem doar furnizori de echipamente si instalatii de foarte buna calitate, care ofera siguranta, confort si usurinta in utilizare, ci suntem parteneri si ne implicam cu entuziasm si deschidere, demonstrand empatie si promptitudine.

Clientii nostri sunt firmele interesate de construirea afacerilor pe termen lung, care investesc in oameni, calitate si dezvoltare.

EXCELENȚi în domeniul energiei electrice

Creativi și devotați

Specialistii nostri

team_1

Donald Shepherd

CEO, Founder
team_2

Julia Lewis

Account Manager
team_3

Clark Smith

Project Manager
team_4

Patricia Brown

Senior Planner