Sisteme Fotovoltaice
Sisteme fotovoltaice

Fotovoltaice

Multiprod Energo

CE OFERIM

Sisteme Fotovoltaice

Energie Regenerabilă

Echipamente de cea mai inalta calitate: Huawei, Axitec, Risen Solar, K2 Systems

Consultanta si proiectare:

Echipa noastra de ingineri gaseste cea mai buna solutie de instalare a sistemului fotovoltaic. Vizitam locatia si luam in calcul consumul anterior al clientului. Ne gandim si la conditiile climatice, apoi la tipul de acoperis pe care avem de instalat sistemul. Apoi, calculam orientarea suprafetei panourilor fotovoltaice, in asa fel incat sa atinga cea mai buna eficienta.

Montaj si punere in functiune :

Noi asiguram toate materialele si resursele necesare pentru instalarea sistemului si ne asiguram de faptul ca sunt respectate recomandarile producatorului. Montam sisteme fotovoltaice de tip ON GRID si asiguram mentenanta acestora.

Te ajutam sa devii prosumator

Atunci cand consumi, esti consumator, iar atunci cand produci esti producator. Totusi, prosumatorul este in acelasi timp producator si consumator de energie electrica Noi intocmim si depunem dosarul de prosumator pentru tine.

Asistenta tehnica si monitorizare

Ne putem deplasa pentru lucrari de intretinere a sistemelor fotovoltaice. Le monitorizam prin intermediul unor aplicatii inteligente.

Instalare sau mentenanță

pentru Panouri Fotovoltaice
Va stam la dispozitie

Cere Oferta

Echipamente

Suntem determinati sa oferim instalatii de cea mai buna calitate. Panourile fotovoltaice sunt eficiente si protejeaza mediul.

  • PANOURI FOTOVOLTAICE
  • ACCESORII DE INSTALARE
  • INVERTOARE