O echipa de specialistii care utilizeaza tehnologie si echipamente de ultima generatie
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;
Certificări ISO 9001:2015

Serviciile noastre

Multiprod Energo

In ce credem

Investim in viitor

Regenerabil

Investim in tehnologia de ultima ora

La MULTIPROD ENERGO, intelegem importanta de a ramane in fruntea curbei atunci cand vine vorba de servicii de instalare si intretinere electrica. De aceea, investim in tehnologie si echipamente de ultima ora, permitandu-ne sa oferim clientilor nostri servicii eficiente, fiabile si sigure. Fie ca este vorba de cel mai recent echipament de tragere a cablurilor sau de cel mai nou software pentru proiectarea si gestionarea instalatiilor electrice, cautam mereu sa ne imbunatatim serviciile.

Avem un angajament puternic pentru dezvoltare.

Credem ca investitia in angajatii nostri este cheia pentru a ramane in fruntea industriei. De aceea, oferim personalului oportunitati de formare continua si dezvoltare profesionala, permitandu-le sa ramana la curent cu cele mai recente progrese in instalarea si intretinerea electrica. Astfel ne asiguram ca beneficiarii nostri primesc servicii de cea mai inalta calitate.

Un accent pe durabilitate si siguranta.

Un viitor durabil inseamna implementarea unor practici ecologice, reducerea deseurilor si a emisiilor, ca si promovarea eficientei energetice. De asemenea, punem un accent puternic pe siguranta, luand toate masurile de precautie necesare pentru siguranta angajatilor, clientilor si publicului larg. Investind in viitor, ne propunem sa oferim servicii care nu sunt doar eficiente, ci si responsabile si durabile.

Oferim

Excelență

Instalatii electrice

Fara limita de putere
De la 0,4 kV la 110 kV

Instalatii electrice​

Proiectare pentru constructii
civile si industriale.

Bransare aeriana sau in cablu

Chiar daca iti dorești bransare cu tensiune de 0,4 kV sau de 110 kV.

Servicii suplimentare

Ai nevoie de vopsitoria stalpilor metalici ai liniilor electrice aeriene? Sau de defrisare pentru traseele liniilor electrice aeriene?
Ne ocupam si de verificarea si repararea prizelor de pamant.

Idea ta da nastere proiectului nostru.

Contacteaza-ne pentru detalii.