GDPR - Multiprodenergo
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;

GDPR

Nota informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Bine ai venit la politica de confidentialitate a www.multiprodenergo.ro!

Cand folosesti serviciile MULTIPROD ENERGO SRL, (denumita in continuare ”Multiprod Energo”), ne incredintezi informatii despre tine, cunoscute si sub denumirea de date personale, in virtutea increderii pe care o ai fata de noi. Noi iti multumim pentru aceasta incredere, de aceea vrem sa-ti explicam intr-un mod clar si transparent care sunt practicile noastre privind confidentialitatea datelor tale. Abordarea noastra generala este de a avea grija de datele personale pe care ni le furnizezi.

Aceasta nota de informare iti va arata cum avem grija de datele tale atunci cand vizitezi site-ul nostru (indiferent de unde il folosesti) si iti va spune despre drepturile tale in ceea ce priveste datele personale si cum te protejeaza legea.

Nota de informare este structurata in asa maniera incat sa poti da click pe capitolele de mai jos si sa le citesti in mod direct. Te rugam sa consulti si definitiile din acest document pentru a intelege sensul unor termeni folositi in aceasta nota de informare.

 • Informatii importante & cine suntem
 • Datele pe care le colectam de la tine
 • Cum colectam datele tale personale?
 • Cum iti folosim datele personale?
 • Divulgarea datelor tale personale
 • Transferuri internationale
 • Securitatea datelor
 • Stocarea datelor
 • Drepturile tale
 • Schimbari la aceasta politica
 • Introducere
 • Scopul acestei note de informare

Aceasta Nota de informare (denumita in continuare ”Nota”) are scopul de a te informa despre modul in care „______________________” (la care vom putea face referire si prin ”noi”, ”Organizatia” sau ”Intreprinderea”) colecteaza si prelucreaza datele tale personale pe care ni le furnizezi atunci cand folosesti acest site, incluzand orice fel de date pe care ni le vei da atunci cand, de exemplu, te abonezi la newsletterul nostru sau achizitionezi un serviciu sau un serviciu.

Site-ul nostru nu este destinat copiilor sub 16 ani, nu colectam si nu ne dorim sa colectam in mod constient date referitoare la copii. Pentru acest lucru depunem toate diligentele necesare pentru a verifica, in mod rezonabil, ca persoana care ne furnizeaza datele nu este un copil, conform termenilor definiti mai sus – raspunderea pentru orice fel de informatie care ne este furnizata cu eludarea acestor dispozitii fiind in totalitate a persoanei care ne transmite aceste date.

Este important sa citesti aceasta politica impreuna cu toate notificarile privind prelucrarea & confidentialitatea datelor pe care le vom furniza cu diferite ocazii cand iti colectam sau procesam datele personale pentru ca tu sa fii in permanenta pe deplin informat de ce si cum folosim aceste date. Aceasta politica vine ca o adaugire la celelalte notificari si nu are intentia de a le elimina.

 • Cine suntem?

Mai jos gasesti si datele noastre de identificare:

Denumire

MULTIPROD ENERGO SRL

Sediul social

str.Spatarului, nr.12

Buzau, Romania, 120226

Numar registrul comertului:

J10/269/1993

Cod unic identificare

RO3608607

Telefon:

0238713661

E-mail

office@multiprodenergo.ro

Nu avem obligatia de a desemna un ofiter de protectie a datelor personale, astfel incat orice intrebare cu privire la utilizarea datelor dvs. personale trebuie adresata detaliilor de contact de mai sus.

In masura in care ai nelamuriri, observatii sau reclamatii cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucram pentru tine, ne poti trimite oricand un e-mail la adresa de mai sus.

Potrivit legislatiei, in relatie cu tine suntem un operator de date cu caracter personal. In aceasta calitate, ne revin si o serie de obligatii, printre care cea de a te informa cu privire la datele pe care le prelucram, modalitatea in care o facem, ce drepturi ai si cum iti poti exercita aceste drepturi. 

 • Cine esti tu?

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu compania noastra, esti o persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

 • Link-uri de la terte parti

Aceasta Nota de informare nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care poti ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Cand dai click pe acele linkuri, terte parti pot colecta sau partaja datele care te privesc. Nu controlam site-urile acestor terte parti si nici nu suntem responsabili pentru politicile lor de prelucrare, confidentialitate si securitate. Cand parasesti site-ul nostru, te incurajam sa examinezi Politica de confidentialitate/Nota de informare de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale catre acestia. 

 • Plangeri

Daca crezi ca apare o problema cu prelucrarea datelor personale sau doresti sa-ti exerciti drepturile din sectiunea 9, o sa te rugam sa ne trimiti mai intai o cerere la adresa mentionata in sectiunea 1.2 – vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta in cel mai scurt timp, pe cale amiabila.

De asemenea, poti depune o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru Romania, datele de contact le gasesti mai jos:

Nume

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon:

+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail

anspdcp@dataprotection.ro

 • Datele pe care le colectam de la tine

Datele personale sau informatiile personale inseamna orice fel de informatie despre un individ care poate ajuta la identificarea acelei persoane. Aici nu includem si acele date unde identitatea a fost eliminata (datele anonimizate).

In functie de Serviciile, serviciile sau functionalitatile de care doresti sa beneficiezi, va trebui sa prelucram anumite date personale, care, in general, vor fi dupa caz urmatoarele:

Categoria

Date incluse

Date de identificare

nume, prenume, numele societatii, numarul de inregistrare la registrul comertului, cod unic de identificare, numele de utilizator (username) sau un identificator similar, starea civila, functia, data nasterii, genul, limba in care doresti sa interactionezi cu noi, tara etc.

Date de contact

adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon

Date financiare

informatiile privind platile sau pe cele privind cardul/contul bancar, informatii despre achizitii

Date de tranzactionare

detalii privind platile de la si catre tine si alte detalii privind Serviciile si serviciile pe care le-ai achizitionat de la noi

Date tehnice

adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser si versiunea, setarile privind locatie si fusul orar, plug-inurile de browser si versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare si alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosesti pentru a accesa acest site

Date de profil

username, parola, comenzile facute de tine, interesele si preferintele tale, feedbackul oferit, raspunsurile oferite la sondaje

Date de utilizare

Informatii despre cum utilizezi site-ul nostru, Serviciile si serviciile

Date de marketing & comunicare

Preferintele tale de a primi materiale de marketing din partea noastra si din partea tertelor noastre parti si metodele preferate de comunicare

De asemenea, colectam, folosim si partajam in orice scop Date Agregate, precum date statistice sau demografice. Datele Agregate pot deriva din datele tale personale, dar nu sunt considerate date personale in sensul legii intrucat aceste informatii nu dezvaluie in mod direct sau indirect identitatea ta. De exemplu, am putea agrega Datele de utilizare ale tale pentru a calcula procentajul de utilizatori care acceseaza o functionalitate specifica a site-ului. Cu toate acestea, in cazul in care combinam sau corelam Datele Agregate cu datele tale persoane astfel incat sa te putem identifica in mod direct sau indirect, vom trata datele combinate rezultate ca date personale care vor fi utilizate asa cum este descris in acest document.

NU colectam niciun fel de Categorii Speciale de Date Personale despre tine (asta include detalii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a ta, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala a ta). De asemenea, nu colectam informatii despre condamnari penale si infractiuni.

 • Daca nu ne furnizezi datele …

Atunci cand te rugam sa completezi datele personale pentru a iti oferi acces la anumite functionalitati sau servicii ale site-ului, vom marca unele campuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a iti putea furniza bunul/serviciul sau pentru a iti oferi acces la functionalitatea respectiva. 

Te rugam sa retii ca, daca decizi sa nu ne furnizezi aceste informatii, este posibil sa nu poti finaliza inregistrarea ta ca utilizator sau sa nu poti beneficia de aceste servicii sau functionalitati. Intr-un asemenea caz, am putea fi pusi in situatia in care va trebui sa anulam un serviciu sau un serviciu pe care il vrei de la noi, dar te vom notifica la momentul respectiv daca se intampla asta.

 • Cum colectam datele tale personale?

Datele tale personale provin in general de la tine, prin interactiune directa, dar vor exista situatii in care vom obtine date despre tine in mod indirect (cum ar fi de la terte persoane, institutii etc.) sau cu ajutorul tehnologiei.

Astfel, folosim diferite metode pentru a colecta date despre si de la tine, precum:

Sursa

Datele

Interactiune directa

Ne vei putea furniza in mod direct date despre tine (precum Datele de identificare, Datele de contact si Datele financiare) prin completarea campurilor existente pe site sau prin posta, email, telefon sau alta metoda pe care ti-o punem la dispozitie. Aici sunt incluse datele personale pe care ni le furnizezi atunci cand:

 • doresti sa cumperi/beneficiezi de unul din bunurile sau serviciile noastre;
 • iti faci un cont la noi pe site;
 • te abonezi la serviciile sau publicatiile noastre;
 • soliciti materiale promotionale & marketing;
 • intri intr-un concurs sau promotie, completezi un chestionar etc.;
 • ne dai un feedback etc.

Tehnologii automate sau interactiuni

Pe masura ce utilizezi site-ul nostru, vom putea sa colectam in mod automat Date tehnice despre echipamentul pe care il folosesti, modul in care navighezi si diferite tipare. Vom colecta aceste informatii prin utilizarea cookie-urilor, loguri de server si alte tehnologii similare. Te rugam sa citesti politica noastra de cookies pentru detalii suplimentare [link].

Terte parti sau informatii disponibile public

Vom putea sa primim date personale care te privesc din diferite terte parti (sau surse publice), cum ar fi:

 • Date tehnice de la urmatoarele terte parti:
 1. Furnizori de analitice (precum Google sau Facebook care este in UE);
 2. Retele de advertising Affiliated Marketing (2Performant 
 3. Furnizori de informatii privind cautarile (precum Google, Yahoo, Bing care e in UE);
 • Date de contact, Date financiare si Date de tranzactionare de la furnizori de servicii tehnice, de plata sau de livrare (precum Netopia Mobil Pay care e in UE);
 • Date de identificare si Date de contact de la brokeri/intermediari sau agregatori de date, precum MailChimp in afara UE, Google, Facebook in UE)
 • Date de identificare si Date de contact din surse publice (precum Registrul Comertului, ANAF, Ministerul Finantelor Publice care se afla in UE si pe teritoriul Romaniei.
 • Cum iti folosim datele personale?

In general, vom folosi informatiile pe care le primim despre tine, fie direct, fie indirect, in urmatoarele scopuri:

 • In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
 • Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
 • In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
 • Pentru a oferi si imbunatati serviciile si Serviciile pe care le oferim;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;
 • Pentru a ne conforma legislatiei;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;
 • Pentru a-ti verifica identitatea (de exemplu, atunci cand revii pe site si esti deja conectat);
 • Pentru a personaliza experienta pe site-ul nostru;
 • Pentru a personaliza publicitatea pe care o vedeti pe alte site-uri web ale editorilor, limitand in acelasi timp numarul de timp in care vedeti anunturile;
 • Pentru a imbunatati designului si stilului site-ului
 • Pentru a te informa despre Servicii, servicii sau oferte promotionale care te-ar putea interesa daca ai ales sa primiti aceste tipuri de comunicari.
 • Pentru a-ti trimite mesaje automate despre abonament sau inregistrarea contului, de exemplu daca ai facut click pe un link de resetare a parolei. Acest lucru ar putea fi prin e-mail, overlayer sau notificare push.
 • Pentru a publica si a raspunde unui comentariu pe care l-ai trimis catre noi, pe blog, pe site etc.;
 • Pentru a-ti permite sa impartasesti continutul de pe site cu altii, folosind medii sociale sau e-mail;
 • Pentru a administra concursurile si a te informa, daca te-ai inscris intr-o promotie;
 • Pentru compilarea recenziilor clientilor;
 • Pentru realizarea de studii de piata;
 • Pentru a trimite un serviciu la adresa indicata de tine;
 • Pentru a-ti oferi accesul la un serviciu sau serviciu pe care ni-l soliciti;
 • Pentru a ne ocupa de orice solicitare/plangere/reclamatie sau sugestie pe care ne-o transmiti;
 • Pentru a-ti trimite notificari de tip push prin intermediul aplicatiei noastre.

Pe scurt, vom folosi datele pe care ni le furnizezi (fie direct, fie indirect), pentru:

 1. a incheia sau executa un contract cu tine;
 2. pentru a ne atinge interesul nostru legitim (sau al unei terte persoane) atunci cand este si in interesul tau si drepturile si libertatile tale fundamentelor nu sunt afectate;
 3. a ne conforma unei obligatii legale sau statutare.

In general, nu ne bazam pe consimtamant pentru prelucrarea datelor tale personale, insa cand o vom face ti-l vom solicita in mod expres. 

 • Scopurile pentru care iti colectam datele personale

Am pus mai jos, in format de tip tabel, o descriere a modurilor in care planuim sa iti folosim datele personale, precum si baza legala in care o facem. De asemenea, am identificat si interesele noastre legitime acolo unde a fost cazul.

Te rugam sa ai in vedere ca e posibil sa iti prelucram datele personale in baza mai multor temeiuri legale, in functie de scopul pentru care folosim aceste date. Te rugam sa ne contactezi la adresa de email din sectiunea 1.2 daca doresti mai multe detalii despre temeiurile legale pe care ne bazam atunci cand prelucram datele tale personale acolo unde a fost mai mult de un temei legal evidentiat in tabelul de mai jos.

Scop

Informatii suplimentare

Inregistrarea ca Utilizator

In cazul in care decizi sa te inregistrezi ca utilizator pe site-ul nostru, trebuie sa iti prelucram datele pentru a te identifica ca utilizator al acestuia si pentru a-ti oferi acces la diferitele sale functionalitati, Servicii si servicii disponibile pentru tine ca utilizator inregistrat. Poti sa iti anulezi oricand contul de utilizator inregistrat fie din contul tau de pe site, fie la adresa de email din sectiunea 1.2.

Totodata, ai posibilitatea sa te conectezi printr-o retea de socializare, cum ar fi Facebook/Google, fie pentru a te inregistra ca utilizator nou, fie pentru a asocia conectarea cu contul tau actual. In acest caz, datele tale de conectare, precum si adresa ta de e-mail (in cazul in care accepti acest lucru), vor fi importate din contul tau de pe reteaua de socializare. Prin utilizarea acestei optiuni de conectare, reteaua de socializare ne poate trimite cateva informatii suplimentare din profilul tau public, cum ar fi: numele, sexul, varsta aproximativa sau imaginea de profil, in conformitate cu termenii de utilizare ai retelei de socializare, pe care iti recomandam sa ii citesti cu atentie. Daca nu ne aprobi acest transfer de date, nu vom pastra aceste informatii suplimentare. Te rugam sa ai in vedere ca daca alegi conectarea cu o retea de socializare agreata, acest lucru poate implica furnizarea anumitor informatii despre activitatea ta in reteaua de socializare respectiva. In orice caz, iti recomandam sa verifici setarile de confidentialitate si sa citesti politica de confidentialitate a acelor retele de socializare pentru a sti cum sunt prelucrate aceste date de catre retelele de socializare.

Incheierea si executarea contractului de vanzare sau prestari servicii pe care il inchei cu noi

Pentru operatiunile descrise aici, vom folosi datele tale personale ca sa:

 • te contactam in legatura cu actualizarile sau comunicarile informative privind functionalitatile, Serviciile sau serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea Serviciilor sau serviciilor furnizate.
 • gestionam platile pentru Serviciile sau serviciile achizitionate, indiferent de mijlocul de plata utilizat – daca atunci cand cumperi unul dintre Serviciile sau serviciile noastre prin intermediul site-ului, alegi sa activezi functia de salvare a datelor de pe card pentru achizitii viitoare, trebuie sa prelucram datele furnizate pentru activarea si dezvoltarea respectivei functionalitati pentru cumparaturi viitoare. Consimtamantul pentru activarea acestei functionalitati permite ca datele tale pentru plata sa se completeze automat pentru achizitiile viitoare, astfel incat sa nu fie necesar sa le reintroduci la fiecare noua achizitie si vor fi considerate valide si valabile pentru achizitiile ulterioare. Poti sa modifici sau sa stergi cardurile tale de plata sau orice ale informatii de plata in orice moment prin sectiunea privitoare la informatiile de plata, din contul tau de utilizator de pe site.
 • activa mecanismele necesare pentru a preveni potentiala frauda impotriva ta si impotriva noastra in timpul procesului de cumparare. Daca apreciem ca tranzactia ar putea fi frauduloasa, aceasta prelucrare poate conduce la blocarea tranzactiei.
 • gestiona eventualele retururi dupa ce ai facut o achizitie de Servicii sau servicii, daca este aplicabil.
 • pentru facturare – sa iti punem la dispozitie in format electronic/fizic facturile si chitantele aferente tranzactiilor efectuate.
 • pentru oferirea altor servicii ce vor fi implementate.

Solicitarile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienti/Suport

Prelucram numai datele personale strict necesare pentru a iti gestiona sau rezolva solicitarea sau cererea.

Marketing
Vom prelucra datele tale personale in acest scop in principal in urmatoarele cazuri:

 • daca te abonezi la newsletter, iti vom prelucra datele personale pentru a gestiona preferintele tale de comunicare, inclusiv trimiterea de informatii personalizate despre Serviciile sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS). De asemenea, iti vom putea trimite aceste informatii prin notificari push in cazul in care le-ai activat pe dispozitivul mobil sau din browser.

Te rugam sa ai in vedere ca aceasta prelucrare a datelor implica analiza profilului tau de utilizator sau de client in scopul crearii de profile prin care determinam care sunt preferintele tale la un anumit moment pe baza istoricului de navigare si al alegerilor facute si, astfel, ce Servicii si servicii ti se potrivesc cel mai bine la momentul transmiterii informatiilor catre noi. De exemplu, pe baza istoricului tau de cumparaturi si de navigare, iti vom face sugestii cu privire la Serviciile despre care credem ca te-ar putea interesa si, atunci cand situatia o permite, iti vom putea oferi functia „recuperare cos de cumparaturi”.

Te vei putea dezabona de la newsletter in orice moment si total gratuit prin sectiunea „Newsletter” a Platformei, precum si prin instructiunile furnizate in fiecare comunicare. Daca nu doresti sa mai primesti notificari de tip push, poti dezactiva aceasta optiune pe dispozitivul tau mobil sau din browser.

 • Pentru realizarea de actiuni promotionale (de exemplu, pentru desfasurarea de concursuri sau trimiterea listei de Servicii salvate pe adresa de e-mail pe care ne-o indici – asa-numitul ”wish list” sau ”save for later”). Prin participarea la orice actiune promotionala, ne autorizezi sa prelucram datele furnizate aferente fiecarei actiuni si pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi retelele de socializare sau chiar pe site. La fiecare actiune promotionala la care participi, vei putea accesa sectiunea de termeni si conditii, in care vom oferi informatii mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor tale in acel context.

Imbunatatirea serviciilor

Daca accesezi site-ul nostru, te informam ca vom prelucra datele tale de navigare in scopuri analitice si statistice, adica pentru intelegerea modului in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru si astfel sa ii putem aduce imbunatatiri. 

De asemenea, uneori realizam actiuni si sondaje de calitate care vizeaza cunoasterea gradului de satisfactie al clientilor si utilizatorilor nostri si detectarea ariilor in care ne putem imbunatati Serviciile si serviciile oferite.

 • Care este baza legala pentru prelucrarea datelor tale personale?

Baza legala pentru prelucrarea datelor tale personale o poti gasi mai jos:

Scop

Informatii suplimentare

Inregistrarea ca Utilizator

Prelucrarea datelor tale. este necesara pentru semnarea termenilor care reglementeaza utilizarea site-ului. Cu alte cuvinte, pentru inregistrarea ta ca utilizator al site-ului, trebuie sa iti prelucram datele personale, altfel nu am putea sa gestionam inregistrarea (temeiul fiind incheierea sau executarea unui contract, inclusiv demersurile anterioare pentru incheiere).

Incheierea si executarea contractului de vanzare sau prestari servicii pe care il inchei cu noi

Este necesar sa iti prelucram datele tale personale pentru a putea executa contractul de vanzare a Serviciilor sau de furnizare a serviciilor pe care le doresti de la noi

Dupa cum scriam in sectiunea anterioara, este posibil ca anumite prelucrari de date sa se activeze doar in momentul in care tu ne soliciti acest lucru (cum ar fi stocarea datelor de plata pentru achizitii viitoare) sau sa te tinem la curent cu stocul Serviciilor noastre. Baza legala pentru aceste cazuri o reprezinta consimtamantul tau pe care ni-l furnizezi. 

Avem totodata un interes legitim pentru a efectua verificarile necesare cu scopul de a detecta si a preveni eventualele fraude atunci cand doresti sa faci o achizitie, aceasta prelucrare fiind in avantajul tuturor partilor atunci cand se efectueaza plata.

Solicitarile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienti/Suport

Avem un interes legitim sa raspundem solicitarilor sau intrebarilor pe care ni le pui prin diferitele mijloace de contact existente.

Intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul tau, deoarece ne permite sa te putem ajuta in mod corespunzator si sa gasim o solutie intrebarilor tale. Atunci cand ne contactezi, in special pentru gestionarea incidentelor sau ne soliciti lamuriri privind comanda sau serviciuul/serviciul achizitionat, prelucrarea este necesara pentru executarea in bune conditii a contractului de vanzare.

Atunci cand ne contactezi pentru gestionarea incidentelor legate de comanda sau pentru a face o reclamatie, prelucrarea datelor tale personale se face pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale in acest sens.

Marketing

Iti prelucram datele in scopuri de marketing in baza consimtamantului pe care ni-l oferi, de exemplu atunci cand esti de acord sa primesti informatii personalizate prin diverse mijloace, atunci cand autorizezi trimiterea de notificari push pe dispozitivul mobil sau in browser sau cand accepti termenii si conditiile legale de a participa la o actiune promotionala.

Pentru a iti prezenta informatii personalizate, consideram ca avem un interes legitim pentru intocmirea profilului tau cu informatiile pe care le avem despre tine (cum ar fi navigarea pe care o faci, preferintele sau istoricul achizitiilor) si cu datele personale pe care ni le furnizezi la un anumit moment dat, cum ar fi intervalul de varsta sau limba, deoarece intelegem ca prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul tau intrucat ne permite sa imbunatatim experienta ta ca utilizator si astfel sa accesezi informatiile in functie de preferintele tale.

Imbunatatirea serviciilor

Consideram ca avem un interes legitim atunci cand analizam modalitatea in care site-ul nostru este folosit, precum si gradul de satisfactie a utilizatorului.

Prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul tau intrucat scopul este imbunatatirea experientei utilizatorului si oferirea unui serviciu de calitate superioara.

Pe scurt, temeiurile noastre pentru prelucrarea datelor tale vor fi in general urmatoarele:

 • Ti-ai dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Retine ca iti poti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail office@multiprodenergo.ro

 • Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si noi
 • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor noastre legitime sau ale altei parti
 • Divulgarea datelor tale personale

E posibil sa iti transferam datele tale personale catre persoanele de mai jos pentru scopurile mentionate la punctul 5.1 de mai sus.

Putem dezvalui datele tale, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti. Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate. Te vom informa cu privire la identitatea acestor companii inainte sa transmitem aceste date sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul tau sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele tale catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, agentii media, agentii de publicitate, servicii de contabilitate si resurse umane, furnizori de solutii integrate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat datele tale sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam. 

De asemenea, am putea partaja datele tale catre alti parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un serviciu sau un serviciu.

Desi putin probabil, am putea vinde in viitor afacerea sau o parte a afacerii, situatie care va include transferul datelor tale.

Putem transmite datele si altor parti avand consimtamantul sau potrivit instructiunilor tale. 

Vom putea, de asemenea, furniza informatiile tale cu caracter personal si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne vom asigura, in limite rezonabile, ca datele tale nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care vom transfera date catre state din afara SEE, ne vom asigura, in toate cazurile, ca transferurile sunt legitime, avand la baza consimtamantul tau explicit sau alt temei legal.

 • Transferuri internationale

In acest moment nu transferam si nu intentionam sa transferam datele tale cu caracter personal sau o parte dintre acestea catre alte companii, organizatii sau persoane din state terte sau catre organizatii internationale.

Daca va fi necesar sa transferam datele tale catre vreuna dintre destinatiile de mai sus, iti vom transmite in prealabil o noua nota de informare cu privire la aceasta.

Transferul de date cu caracter personal catre un stat tert poate avea loc numai daca statul catre care se intentioneaza transferul asigura un nivel de protectie adecvat.

Transferul de date catre un stat a carui legislatie nu prevede un nivel de protectie cel putin egal cu cel oferit de Regulament General de Protectie a Datelor este posibil numai daca exista garantii suficiente cu privire la protectia drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garantii vor fi stabilite de noi prin contracte incheiate cu furnizorii/prestatori de servicii catre care se va realiza transferul datelor tale personale.

Unii dintre furnizorii nostri de prestari servicii e posibil sa fie localizati in afara Spatiului Economic European (SEE), astfel incat prelucrarea din partea lor a datelor tale personale va implica un transfer de date in afara SEE.

De fiecare data cand vom transfera datele tale personale in afara SEE, ne vom asigura ca exista un nivel de protectia similar prin unul din urmatoarele mecanisme de salvgardare:

 • vom transfera datele tale personale catre tari unde s-a demonstrat de catre Comisia Europeana ca furnizeaza un nivel adecvat de siguranta pentru datele personale. Pentru mai multe detalii, dati click aici.
 • cand apelam la anumiti furnizori de servicii, vom putea folosi anumite modele de contracte furnizate si aprobate de Comisia Europeana care ofera datelor personale aceeasi protectie pe care o au in Europa. Pentru mai multe detalii, dati click aici.
 • Cand apelam la furnizori din SUA, vom putea transfera datele daca acestia sunt parte a Scutului de Securitate UE-SUA care ii obliga sa ofere conditii similare de protectie pentru datele partajate intre UE si SUA. Pentru mai multe detalii, dati click aici

Te rugam sa ne contactezi la adresa de email din sectiunea 1.2 daca doresti mai multe informatii despre mecanismul specific folosit de noi atunci cand transferam datele tale personale in afara SEE.

 • Securitatea datelor

Intelegem cat de importanta este securitatea datelor personale si luam masurile necesare pentru a proteja clientii nostri si alte persoane ale caror date le prelucram de accesul neautorizat al datelor personale, precum si de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucram in activitatea curenta.

Am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

Politici dedicate. Adoptam si revizuim constant practicile si politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv masurile fizice si electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenintari la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificari constante, pentru a ne asigura ca respectam cerintele legale si ca sistemele functioneaza in mod adecvat.

Minimizarea datelor. Ne asiguram ca datele tale cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate doar la cele necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta Nota.

Restrangerea accesului la date. Incercam sa restrangem cat mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucram la minimul necesar: angajati, colaboratori si alte persoane care au nevoie sa acceseze aceste date pentru a le prelucra si a duce la indeplinire un serviciu. Partenerii si colaboratorii nostri sunt supusi unor obligatii stricte de confidentialitate (fie prin contract, fie legale).

Masuri tehnice specifice. Utilizam tehnologii care sa asigure securitatea clientilor nostri, incercand intotdeauna sa implementam cele mai optime solutii pentru protectia datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera in cazul unui eventual incident si avem implementate proceduri de audit periodice in privinta securitatii echipamentelor folosite. Totusi, niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura si de neatins (vezi NASA).

Asigurarea exactitatii datelor tale. Cateodata este posibil sa iti cerem sa confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri ca ele reflecta realitatea.

Instruirea personalului. Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatia si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, incercam pe cat posibil sa anonimizam/pseudoanonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu mai putem identifica persoanele la care acestea se refera.

Cu toate acestea, desi depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le incredintezi, este posibil sa avem parte si de evenimente mai putin fericite si sa avem incidente/brese de securitate. In aceste cazuri, vom urma cu strictete procedura de raportare si notificare a incidentelor de securitate si vom lua toate masurile necesare pentru a readuce situatia la normal in cel mai scurt timp posibil.

 • Stocarea datelor

Scop

Informatii suplimentare

Inregistrarea ca Utilizator

Vom tine datele tale pana in momentul in care decizi sa nu mai ai statut de utilizator (stergi contul).

Incheierea si executarea contractului de vanzare sau prestari servicii pe care il inchei cu noi

Vom prelucra datele tale pe durata de timp necesara pentru a gestiona achizitionarea Serviciilor sau a serviciilor pe care le cumperi, incluzand eventuale returnari, reclamatii, garantii sau plangeri legate de achizitionarea serviciuului sau a serviciului respectiv.

Solicitarile sau cererile efectuate prin intermediul Serviciului Clienti/Suport

Vom prelucra datele cat timp este necesar pentru a satisface solicitarea sau cererea.

Marketing

Vom prelucra datele pana te vei dezabona de la newsletter/alte metode de marketing.

Imbunatatirea serviciilor

Vom prelucra datele punctual, doar pe perioada actiunii respective (ie. sondaj, formular de feedback etc.)

Pe scurt, vom pastra datele tale personale atata timp cat este necesar pentru a ne indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, luam in considerare valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor tale personale, scopurile pentru care prelucram datele tale personale si daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

Prin lege trebuie sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactionare) timp de 5 ani dupa ce acestia nu mai sunt clienti in scopuri fiscale.

In anumite circumstante, putem anonimiza datele tale personale (astfel incat acestea nu mai pot fi asociate cu tine) in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica, caz in care putem folosi aceste informatii pe o perioada nelimitata fara a te anunta in prealabil.

Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

 • Drepturile tale

In anumite circumstante, ai parte de niste drepturi privind datele tale personale in conformitate cu prevederile legale. Pentru a le exercita, te rugam sa ne contactezi la adresa de email din sectiunea 1.2.

Am expus aceste drepturi si intr-o forma detaliata, mai jos. Insa, pe scurt, conform legislatiei in vigoare, ai urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de retragere a consimtamantuluiatunci cand prelucrarea s-a bazat pe consimtamantul tau si nu exista un alt temei de prelucrare . Te rugam sa retii ca retragerea consimtamantului nu afecteaza prelucrarea ce a avut loc pana la acel moment.
  • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale care se realizeaza prin aceasta Nota de informare.
  • Dreptul de acces asupra datelor ai dreptul sa primesti o copie de pe datele pe care le prelucram despre tine. Alte copii suplimentare vor putea fi furnizate contracost.
  • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incompleteai dreptul sa ne soliciti sa modificam/completam datele pe care le prelucram despre tine atunci cand consideri ca trebuie sa facem acest lucru.
  • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)acest drept iti permite sa ne soliciti ca, in anumite circumstante, cand nu mai avem niciun alt temei pentru prelucrarea datelor tale, sa iti stergem datele si sa nu le mai prelucram pe viitor.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii atunci cand prelucram datele tale pentru a indeplini sarcinile noastre de interes public sau interesele noastre legitime (sau cele ale unei terte parti) si exista ceva despre situatia ta particulara, ceea te face sa vrei sa obiectezi asupra prelucrarii. De asemenea, ai dreptul sa ne ceri restrictionarea prelucrarii atunci cand prelucram datele tale in scopuri de marketing direct.
  • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operatoratunci cand datele tale sunt intr-un format care ne permite transferul catre un alt operator intr-un format automatizat, usor accesibil si care poate fi citit de o masina.
  • Dreptul de a te opune prelucrarii datelor atunci cand prelucram datele tale pentru a ne indeplini un interes public sau urmarim interesele noastre legitime sau ale unei terte persoane.
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a te adresa justitiei
 • Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere, ale carei date de contact le gasesti mai jos:

Nume

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon:

+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail

anspdcp@dataprotection.ro

Te rugam sa retii ca:

 • Iti poti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail: comenzi@______________________.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primite va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.
 • Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.
 • Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.
 • Schimbari la aceasta Nota

Este posibil sa actualizam ocazional aceasta Nota si te vom notifica prin intermediul platformei sau pe e-mail despre cea mai recenta versiune. Toate actualizarile si modificarile prezentei Note sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail. Chiar daca nu primesti o notificare, te incurajam sa accesezi si sa citesti periodic aceasta Nota pentru a fi la curent cu ultimele versiuni.