De 30 de ani, Multiprod Energo execută rețele electrice la cele mai înalte standarde - Multiprodenergo
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;

De 30 de ani, Multiprod Energo execută rețele electrice la cele mai înalte standarde

În luna februarie, Multiprod Energo (MPE) sărbătorește 30 de ani de activitate în care a fost lider în domeniul execuției de rețele electrice de joasă, medie și înaltă tensiune, dar și în executarea de lucrări de reparații și îmbunătațiri ale rețelelor existente. 

Multiprod Energo este un important furnizor de servicii în domeniul energiei electrice, care, timp de 30 de ani, a evoluat și a dezvoltat zeci de proiecte importante la nivel local, dar și internațional.

Certificările obținute de MPE sunt din domeniile asigurării calităţii, specifice protecţiei muncii, certificat de excelenţă Electrica, de absolvire de cursuri de management al calităţii și diplomă de excelenţă acordată de Universitatea Politehnica Bucureşti, care ne atestă formarea profesională și dedicarea.

De asemenea, din dorința de a acoperi cât mai multe nevoi din aria energiei electrice, MPE a dezvoltat și servicii în montajul și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice. De la consultanța, proiectarea și mentenanța sistemelor fotovolatice, până la întocmirea și depunerea dosarului de prosumator, MPE a ajuns un adevărat partener în facilitarea energiei verzi pentru business-urile și gospodăriile locale.

Cu o echipă de experți, specialiști în proiectare și instalare, MPE și-a câștigat și consolidat poziția de lider în județele Buzău, Ilfov, Constanța, Ialomița, Călărași, Vrancea și Galați. Însă își dorește să extindă colaborările cu noi parteneri prin intermediul calității certificate, promptitudinii și flexibilității serviciilor MPE.

Despre MPE

Multiprod Energo Este o societate cu răspundere limitată, înființată în anul 1993. Principalul obiect de activitate pe care îl are MPE este reprezentat de execuția de rețele electrice de joasă, medie și înaltă tensiune (0,4 – 110 kV), respectiv instalarea sistemelor fotovoltaice, având ca principali beneficiari societăți precum ENEL Distributie, Electrica, HeidelbergCement, Kaufland, Soufflet Malt.

De asemenea, MPE lucrări de reparații și îmbunătățiri ale rețelelor existente, lucrări de construcții civile și industriale. Totodată, MPE oferă garanție și servicii post garanție pentru lucrările executate.