Termeni si conditii - Multiprodenergo
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

VA RUGAM SA CITITI ACEST DOCUMENT CU ATENTIE INAINTE DE A UTILIZA SERVICIILE NOASTRE.

Acceptarea Termenilor de Utilizare

  • Introducere

Documentul acesta (publicat in format electronic la adresa: https://multiprodenergo.ro/termeni-si-conditii/  impreuna cu toate celelalte documente la care face referire reprezinta ceea ce vom denumi generic ”Termeni si conditii” sau ”Termenii”, adica regulile care vor reglementa situatia dintre noi, in calitate de Vanzator si tine, in calitate de client care decizi sa achizitionezi un bun sau un serviciu de pe site-ul nostru.

Cine suntem noi?

Mai jos gasesti si datele noastre de identificare:

Denumire

MULTIPROD ENERGO SRL

Sediul social

str.Spatarului, nr.12

Buzau, Romania, 120226

Numar registrul comertului:

J10/269/1993

Cod unic identificare

RO3608607

Telefon:

0238713661

E-mail

office@multiprodenergo.ro

Pe langa denumirea oficiala de mai sus, ne mai gasesti sub numele de brand Multiprod Energo sau MPE – in tot acest document vom face referire la noi sub denumirea de ”Organizatia”, ”Compania”, ”Multiprod Energo”. Suntem o intreprindere care ofera Servicii si servicii prin intermediul site-ului web www. multiprodenergo.ro/ (denumit in continuare ”Site”) si/sau al altelor tool-uri puse la dispozitia Vanzatorului pentru accesarea serviciilor, precum si toate profilele/paginile de media asociate acestui brand, incluzand, dar fara a se limita la Facebook, Instagram, iar la toate vom face referire la ”Platforma”).

Accesarea Platformei implica acceptarea neconditionata a Termenilor si conditiilor pe care le vom detalia mai jos. In cazul in care nu vei accepta acesti Termeni, nu vom putea incheia un contract cu tine, adica nu vom putea sa iti livram Serviciile sau sa iti prestam serviciile pe care ni le soliciti, inclusiv sa raspundem la eventuale solicitari pe care le-ai putea avea.

bifarea optiunii de retragere a consimtamantului in sectiunea dedicata de pe Platforma, acolo unde exista.

  1. Prezenta procedura va fi mentionata in toate comunicarile cu caracter comercial pe care ti le vom transmite.
  2. Newsletterele si comunicarile comerciale ale noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi, cu care esti de acord. 
  3. Renuntarea de catre tine la primirea Newsletterelor sau ale altor comunicari comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru restul termenilor si conditiilor privind vanzarile online efectuate de Vanzator si va produce efecte doar pentru viitor, prelucrarea anterioara considerandu-se a fi legala. Te rugam sa ai in vedere ca este posibil ca si dupa trimiterea revocarii consimtamantului sa mai primesti pentru o scurta perioada comunicari comerciale din partea noastra, pana se efectueaza actualizarea completa a bazei de date sau in cazul unui back-up. 
  4. Ne rezervam dreptul de a selecta persoanele carora le va trimite Newslettere si alte comunicari comerciale, precum si de a elimina din baza de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul pentru primirea de Newseletter si alte comunicari comerciale, fara niciun angajament ulterior sau a vreunei notificari din partea noastra, neputand fi trasi la raspundere pentru aceste actiuni.

Accesul/vizitarea acestui website de catre clienti/utilizatori se supune prezentelor „Termeni si conditii” de folosire si implica acceptul explicit al clientilor/utilizatorilor cu privire la curentele aspecte.

Domeniul/site-ul multiprodenergo.ro este detinut de firma MULTIPROD ENERGO SRL, cu sediul in str.Spatarului, nr.12, Buzau, Romania, 120226. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor este permisa doar cu acordul expres al reprezentantilor firmei MULTIPROD ENERGO SRL.

Firma MULTIPROD ENERGO SRL, prin intermediul site-ului multiprodenergo.ro, prezinta informatii despre serviciile oferite, iar clientul/utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale firmei MULTIPROD ENERGO SRL, prevazute de legislatia in vigoare. Intregul continut al site-ului multiprodenergo.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, programe si alte date – este proprietatea firmei MULTIPROD ENERGO SRL si este sub incidenta Legii nr. 8/1996 – privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Firma MULTIPROD ENERGO SRL, prin intermediul site-ului multiprodenergo.ro, garanteaza clientului/utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al reprezentantilor firmei. Clientul/utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva, in sensul prevazut de legislatia in vigoare.

Avand in vedere acest aspect, posibilitatea firmei MULTIPROD ENERGO SRL de a oferi anumite discount-uri clientilor fideli. 

Operatorul poate anula comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Toate serviciile oferite de firma MULTIPROD ENERGO SRL beneficiaza, in baza facturii, de garantie si servicii post garantie pentru lucrarile executate in functie de complexitatea serviciului achizitionat.

Firma MULTIPROD ENERGO SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul multiprodenergo.ro. Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale clientilor/utilizatorilor nostri. Orice problema cauzata de serviciile prezentate pe site-ul multiprodenergo.ro se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre beneficiar/utilizator.

 

Baza legala:

 

OG nr. 21/1992, privind protectia consumatorilor, actualizata cu Legea nr. 363/2007 si OUG nr. 174/2008;

Legea nr. 449/2003, cu modificarile aduse prin OUG nr. 174/2008, OUG nr. 34/2014 si Ordonanta nr. 9/2016;

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.