Instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune - Multiprodenergo
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;
Servicii

Instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune

Proiectăm și executăm instalații pentru construcții civile și industriale, cu branșare aeriană sau subterană.

Servicii

CERERE OFERTA

30 de ani de experienta in sprijinul proiectului tau

Instalatii electrice de joasa, medie si inalta tensiune.

Suntem specializati in proiectarea si executia de instalatii electrice, inclusiv linii aeriene si cabluri cu tensiuni cuprinse intre 0,4 kV si 20 kV sau pana la 110 kV, precum si statii de transformare. Oferim o gama completa de servicii pentru a raspunde nevoilor specifice fiecarui proiect.

1. Consultanta si proiectare.

Serviciile noastre de consultanta acopera toate aspectele instalatiilor electrice, inclusiv studii de fezabilitate, evaluari de santier, proiectare de sistem si estimari de costuri. Echipa noastra lucreaza indeaproape cu clientii pentru a se asigura ca instalatiile electrice sunt proiectate pentru a satisface cerintele lor tehnice si financiare specifice.

2. Achizitii.

Ne ocuam de achizitia si livrarea echipamentelor necesare fiecarui proiect. Ne asiguram ca toate echipamentele sunt de cea mai inalta calitate si ca indeplinesc specificatiile tehnice cerute pentru fiecare proiect.

3. Instalare.

Serviciile noastre de instalare includ instalarea completa a sistemelor electrice, de la procurarea si livrarea echipamentelor pana la punerea in functiune si predarea sistemului finalizat. Instalatiile noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, asigurand performante fiabile si eficiente pentru anii urmatori.

4. Intretinere.

Echipa noastra de specialisti in asistenta tehnica este disponibila pentru a oferi intretinere si asistenta continua pentru instalatiile electrice. Oferim servicii de intretinere regulata pentru a ne asigura ca sistemele electrice functioneaza optim si pentru a identifica orice probleme care pot aparea.

24 / 7

Proiectare si implementare

De 30 de ani, suntem devotati confortului tau.