Sisteme Fotovoltaice - Multiprodenergo
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;
Servicii

Sisteme Fotovoltaice

Consultanță, proiectare, montaj, punere în funcțiune, asistență tehnică și monitorizare

Cerere oferta

30 de ani de experienta in sprijinul proiectului tau

Sisteme fotovoltaice.

Suntem specializati in sisteme fotovoltaice (PV), oferind o gama completa de servicii pentru a satisface nevoile specifice fiecarui proiect. Aceste servicii pot fi impartite in urmatoarele categorii:

1. Consultanta și proiectare:

Serviciile noastre de consultanta acopera toate aspectele sistemelor fotovoltaice, inclusiv studii de fezabilitate, evaluari de șantier, proiectare de sistem și estimari de costuri. Echipa noastra de experti lucreaza indeaproape cu clientii pentru a se asigura ca sistemele lor fotovoltaice sunt proiectate pentru a indeplini cerintele lor tehnice și financiare specifice.

2. Achizitii:

Ne ocupam de achizitionarea și livrarea echipamentelor necesare fiecarui proiect fotovoltaic. Ne asiguram ca toate echipamentele sunt de cea mai inalta calitate și ca indeplinesc specificatiile tehnice cerute pentru fiecare proiect.

3. Instalare:

Serviciile noastre de instalare includ instalarea completa a sistemelor fotovoltaice, de la procurarea și livrarea echipamentelor pana la punerea in functiune și predarea sistemului finalizat. Instalatiile noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate și siguranta, asigurand performante fiabile și eficiente pentru anii urmatori.

3. Intretinere:

Echipa noastra de specialiști in asistenta tehnica este disponibila pentru a oferi intretinere și asistenta continua pentru sistemele fotovoltaice. Oferim servicii de intretinere regulata pentru a ne asigura ca sistemele fotovoltaice functioneaza optim și pentru a identifica orice probleme care pot aparea. In plus, serviciile noastre de monitorizare asigura monitorizarea in timp real a performantei sistemului, permitandu-ne sa detectam și sa rezolvam orice probleme de indata ce apar.

24 / 7

Proiectare si implementare

De 30 de ani, suntem devotati confortului tau.