Lucrari conexe si mentenanta - Multiprodenergo
Suntem autorizati AFM! Pentru oferte Sisteme fotovoltaice apelati numarul: 0755.021.342; Pentru Avize Tehnice de Racordare zona Ilfov 0747.051.564;
Servicii

Lucrari conexe si mentenanta

Proiectarea şi executarea de linii electrice, aeriene sau în cablu, cu tensiuni până la 20 kV sau până la 110 kV, alături de posturi de transformare.

Cerere oferta

30 de ani de experienta in sprijinul proiectului tau

Lucrari conexe si de mentenanta

Fie ca este vorba despre vopsirea stalpilor metalici, curatarea liniilor electrice aeriene sau repararea prizelor de impamantare, ne straduim sa oferim rezultate remarcabile care sa raspunda nevoilor specifice fiecarui proiect si sa asiguram longevitatea si performanta sistemelor electrice.

 

1. Servicii de proiectare si consultanta:

Serviciile noastre includ evaluari ale site-ului, analiza cost-beneficiu si planificare a proiectelor pentru a ne asigura ca produsul final indeplineste standardele noastre inalte si nevoile clientilor nostri.

 

2. Achizitii si lant de aprovizionare:

Reteaua noastra extinsa de furnizori si producatori ne permite sa asiguram materiale de inalta calitate la preturi competitive, iar echipa noastra experimentata de achizitii se asigura ca toate materialele sunt livrate la timp si in stare buna.

 

3. Instalare si implementare:

Echipa noastra de instalare este echipata cu cele mai noi instrumente si tehnologii, iar angajamentul nostru fata de calitate asigura ca fiecare instalare este realizata la cele mai inalte standarde.

 

4. Intretinere si asistenta continua:

Echipa noastra de intretinere ofera asistenta si servicii continue, inclusiv verificari si reparatii regulate, pentru a ne asigura ca sistemele clientilor nostri continua sa functioneze la niveluri optime.

24 / 7

Proiectare si implementare

De 30 de ani, suntem devotati confortului tau.